Autopůjčovna se vyplatí

Každý z nás se někdy dostane do situace, kdy Vám vypoví Váš osobní automobil. Pokud však auto nutně potřebujete a spícháte třeba na schůzku, nebo jen vyzvednout děti, tak neváhejte a sáhněte po rychlém pronájmu. Autopůjčovna Praha, Vám nabídne hned několik vozů k pronájmu a to za velice nízké ceny a hlavně rychle.

autopůjčovna (4)

Tato firma působí na trhu už dlouhých 22 let a má ty nejlepší zkušenosti ohledně pronájmu automobilů. Mimo osobní auta se zabývá také pronájmem mini busů, do kterých se vleze až 9 lidí. Všechny pronajímané auta si můžete vypůjčit jak na krátkodobí, tak dlouhodobí pronájem. Všechny vozy jsou ve výborném technickém stavu a mají nadstandartní výbavu. Navíc si firma naúčtuje za ujeté kilometry a bude jen na Vás, kolik kilometrů ujedete. Firma se zabývá pronájmem vozů značky Škoda a Ford, se kterými mají ty nejlepší zkušenosti ve všech ohledech.

autopůjčovna (3)

Samozřejmostí je u každého automobilu zákonné a havarijní pojištění a to jak v tuzemsku, tak v zahraničí. Navíc po dohodě lze automobil přistavit v rámci Prahy na jakékoliv místo to i na letiště Václava Havla. Pokud cestujete s dítětem, tak není problém si zapůjčit podsedák, či dětskou sedačku, která je v ceně. Dále jsou vozy vybaveny imobilizérem a také zámkem na řadicí páku. Samozřejmostí je také dálniční známka a v zimním období si můžete zdarma zapůjčit sněžné řetězy. Na webových stránkách firmy se můžete podívat také na podrobný ceník a to od pronájmu za 3 dny až po jeden měsíc. Všechny automobily jsou zapůjčeny s plnou nádrží a také se s plnou nádrží vrací.

Pokud jste tedy v úzkých, tak neváhejte a sáhněte po rychlém pronájmu, bez velkého papírování. Nejen, že se Vám nadstandartní výbava bude líbit, ale také si užijete komfort, které vozy nabízejí. Proto neváhejte a vždy rovnou sáhněte po pronájmu, který je rychlý a vyplatí se.